Don Giovanni Pizza Service - Rólunk
Órarend
H. - Cs.: 10°°-23°°
P.: 10°°-03°°
Szo.: 12°°-03°°
V.: 12°°-23°°
Házhozszállítás
H. - P.: 10°°-22°°
Szo.: 12°°-23°°
V.: 12°°-22°°
Rendelés
0359 - 80 40 20
0753 - 68 11 38
 
 
 
 

Rólunk  

        A Don Giovanni Pizza Service Nagyvárad központjában, a Vasile Alecsandri (Zöldfa) utcán található. Nem számít ha épp a városban jársz vagy otthon a tévé előtt éhezel meg, ránk mindig számíthatsz. Legyen szó egy szelet pizzáról amit helyben fogyaszthatsz el vagy házhoz rendelt pizzáról, mi mindig próbáljuk a legjobbat nyújtani. Változatos és választékos étlapunk, a gyors házhozszállítás illetve remek áraink minden kliensünket törzsvendégünké fogja változtatni.

        Cégünk lassan 6 éve működik, az eddig szerzett tapasztalatainkkal igyekszünk szolgáltatásainkat állandó színvonalon tartani és vevőink igényeit maximálisan kielégíteni. A cég székhelyén gyorsétkezde működik és akár helyben is elfogyasztható a szeletelt pizza. Egy szelet ára 4.5 RON és három féle pizzából választhat a vendég:
- Prosciuto e Funghi (Paradicsom szósz, mozzarella, sonka, gomba)
- Prosciutto e Salami (Paradicsom szósz, mozzarella, sonka, szalámi vagy csípős szalámi)
- Junior (Paradicsom szósz, mozzarella, sonka, kukorica)

        A pizzák házhozszállítása a lehető legrövidebb idő alatt saját autókkal történik valamint erre a célra használt pizzás dobozakban, így a kedvenc pizzája melegen és épp időben érkezik meg Önhöz futáraink által.

        Jó étvágyat kívánunk!


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php72/var/lib/php/session) in Unknown on line 0